Donacijama prikupljeno više od 14 tisuća kuna: Ipak Luka Brus putuje na 44. Europsko natjecanju u karateu

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA – Ipak će mladi sportaš i član Karate Do kluba Požega Luka Brusu, koji je dobio pozivnicu na 44. Europsko natjecanju u karateu otputovati u švicarski grad Siggenthal i ostvarit svoj san! Zahvaljujući donacijama u nekoliko je dana prikupljeno više od 14 kuna kako bi mladi sportaš sudjelovao na tom prestižnom prvenstvu.

Zahvaljujući brojnim donacijama, Luka Brus 10. studenoga zajedno s trenerom Zdenkom Orozom putuje u Švicarsku na 44. Europsko natjecanje u karateu, gdje će se osim njega naći još petstotinjak natjecatelja iz dvadesetak zemalja. Podsjetimo, Luki i njegovom klubu nedostajalo je oko 8000 tisuća kuna potrebnih za adekvatnu, novu i licenciranu opremu, kotizaciju i smještaj, no nakon objave priče na  požeškom Soundset radiju te našem portalu Slavonski.hr, uključili su se i drugi, posebice Lukina škola OŠ A. Kanižlića, RVA, te Letački klub Bumbar i brojni drugi pojedinci i tvrtke. Prikupljeno  je čak 14.000 kuna, što je više nego dovoljno za sudjelovanje na prvenstvu, a ostatak sredstava bit će utrošen za daljnji rad, izvjestio je na konferenciji za novinare trener i predsjednik Karate do kluba Zdenko Oroz. “Nama je bio cilj 8000 tisuća kuna za opremu, prijevoz, smještaj i kotizaciju. U susret su nam izašli mnogi građani i tvrtke, a posebno se zahvaljujem medijima te učenicima, nastavnicima, ravnateljici te školskoj zadrugi Pčelice škole “A. Kanižlića” u Požegi koji su dali veliki doprinos,” naglasio je Oroz.

Luki i njegovom klubu pomogli su redom: Letački klub Bumbar, Valoviti papir-Valpak, Alles d.o.o, Unius d.o.o., Color trgovina d.o.o., Zrcalo d.o.o, Gitt agencija za računovodstvo, Grad Požega, DVD Požega, Radio Vallis Aurea, Argentum, Pekara Dan-Noć, Pekara Cerovac, Grbić d.o.o., caffe bar Sportivo, Intermed ustanova za zdravstvenu skrb, Agronom, te pojedinačnim uplatama Žarko Vučković, Nino Smolčić i Dominik Čokalić. Luka i Zdenko, sretan put!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »