Donacijama prikupljeno više od 14 tisuća kuna: Ipak Luka Brus putuje na 44. Europsko natjecanju u karateu

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA – Ipak će mladi sportaš i član Karate Do kluba Požega Luka Brusu, koji je dobio pozivnicu na 44. Europsko natjecanju u karateu otputovati u švicarski grad Siggenthal i ostvarit svoj san! Zahvaljujući donacijama u nekoliko je dana prikupljeno više od 14 kuna kako bi mladi sportaš sudjelovao na tom prestižnom prvenstvu.

Zahvaljujući brojnim donacijama, Luka Brus 10. studenoga zajedno s trenerom Zdenkom Orozom putuje u Švicarsku na 44. Europsko natjecanje u karateu, gdje će se osim njega naći još petstotinjak natjecatelja iz dvadesetak zemalja. Podsjetimo, Luki i njegovom klubu nedostajalo je oko 8000 tisuća kuna potrebnih za adekvatnu, novu i licenciranu opremu, kotizaciju i smještaj, no nakon objave priče na  požeškom Soundset radiju te našem portalu Slavonski.hr, uključili su se i drugi, posebice Lukina škola OŠ A. Kanižlića, RVA, te Letački klub Bumbar i brojni drugi pojedinci i tvrtke. Prikupljeno  je čak 14.000 kuna, što je više nego dovoljno za sudjelovanje na prvenstvu, a ostatak sredstava bit će utrošen za daljnji rad, izvjestio je na konferenciji za novinare trener i predsjednik Karate do kluba Zdenko Oroz. “Nama je bio cilj 8000 tisuća kuna za opremu, prijevoz, smještaj i kotizaciju. U susret su nam izašli mnogi građani i tvrtke, a posebno se zahvaljujem medijima te učenicima, nastavnicima, ravnateljici te školskoj zadrugi Pčelice škole “A. Kanižlića” u Požegi koji su dali veliki doprinos,” naglasio je Oroz.

Luki i njegovom klubu pomogli su redom: Letački klub Bumbar, Valoviti papir-Valpak, Alles d.o.o, Unius d.o.o., Color trgovina d.o.o., Zrcalo d.o.o, Gitt agencija za računovodstvo, Grad Požega, DVD Požega, Radio Vallis Aurea, Argentum, Pekara Dan-Noć, Pekara Cerovac, Grbić d.o.o., caffe bar Sportivo, Intermed ustanova za zdravstvenu skrb, Agronom, te pojedinačnim uplatama Žarko Vučković, Nino Smolčić i Dominik Čokalić. Luka i Zdenko, sretan put!

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot