Donacija vrijednog aparata Općoj županijskoj bolnici Požega

Autor: D.K.

POŽEGA – Županijska liga protiv raka Požega danas je donirala vrijedan aparat Općoj županijskoj bolnici Požega koji će služiti za dijagnostiku bolesti srca.

dr. Kristijan Matković, predsjednik Županijske lige protiv raka Požega

-Pitali smo kako bi Županijska liga za borbu protiv raka Požega mogla pomoći bolnici sa nekom opremom i time doprinijeti u radu naše bolnice. Rodila se ideja da bi bio potreban jedan elektro kardiografski aparat. O tome smo razgovarali i odlučili da možemo za to izdvojiti sredstva. Aparat služi za dijagnostiku bolest srca kojih treba imati više na dostupnim mjestima kako bi se dijagnostika srca u određenim hitnim stanjima obavila što ranije – istakao je predsjednik Županijske lige protiv raka Požega dr. Kristijan Matković.

prof.dr.sc. Željko Glavić, sanacijski upravitelj Županijske bolnice Požega

Uređaj je, kako je naglasio tajnik Županijske lige protiv raka dr. Nikola Gotovac plaćen sredstvima koja su prikupljena kroz razne akcije Lige, a posebice kroz koncert kojeg je organizirala Glazbena škola.

Prof.dr.sc. Željko Glavić, sanacijski upravitelj Županijske bolnice Požega zahvalio se na donaciji aparata naglasivši kako je važna i simbolika uske suradnje bolnice i Županijske lige protiv raka od njenog osnutka.

-Naši su specijalisti uvijek bili na raspolaganju Ligi protiv raka i u svim njenim aktivnostima kao i upravljačkim strukturama – zaključio je prof. Glavić.

Pri dodjeli aparata bile su predstavnice Kluba žena operiranih od raka dojke koje su također dale svoje veliki doprinos kroz humanitarni i drugi rad kako bi se kupio i donirao taj aparat.

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot