Donacija HEP-a: Požeško-slavonskom Domu zdravlja dvadeset, Udruzi „MI“ iz Požege šest i Udruzi „Osmijeh“ iz Pleternice deset tisuća kuna!

Autor: D.K.

U skladu s dugogodišnjom praksom društveno odgovornog poslovanja, HEP je od svojih početaka nastoji biti pouzdan partner zajednici u kojoj djeluje. Nastoji sustavno raditi na prepoznavanju specifičnih potreba društva, te kroz program sponzorstava i donacija pružiti potporu kvalitetnim humanitarnim, kulturnim, edukacijskim, ekološkim zdravstvenim, znanstvenim i sportskim projektima.

Natječaj za dodjelu donacija “Svjetlo na zajedničkom putu” bio je otvoren od 17. veljače do 17. ožujka 2020. godine do 16,00 sati. Mogle su se pojaviti udruge, zaklade, ustanove, vjerske zajednice, i druge neprofitne organizacije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice, a kojima je financijska pomoć potrebna za realizaciju projekata iz zadanih programskih područja financiranja. Na natječaj su se mogle prijaviti i ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj (npr. vrtići, škole, fakulteti, učenički domovi, parkovi prirode…), koje su u skladu s uvjetima natječaja prihvatljivi prijavitelji za financiranje programa i projekta.

Domu zdravlja Požeško slavonske županije za projekt „Ostani sa mnom – palijativna skrb Doma zdravlja Požeško slavonske županije“ odobrena je donacija u iznosu 20 tisuća kuna, Udruzi Osmjeh iz Pleternice deset, u Udruzi „MI“ za projekt/program „Korak po korak“ u šest tisuća kuna.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88