Domaćini opet pobjednici svoga kupa

Autor: Jelenko Topić

Kup sv. HubertaPOŽEGA – Tradicionalni „Kup Sv. Huberta“ u gađanju letećih meta kojega tradicionalno na strelištu po olimpijskim pravilima u Bzenici pokraj Pleternice organizira Lovačko društvo „Sv. Hubert“ iz Požege okupio je devet ekipa s područja Požeško-slavonske županije, a već nekoliko godina uzastopno pobjednici su domaćini sa 43 pogotka. Dalje su se plasirali lovci „Strijele“ iz Bekteža sa 39 i „Fazana“ iz Ruševa sa 27 pogodaka, pa im je dopredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Božidar Terzić uručio pehare.

Pojedinačni pobjednik  je Tomislav Rohaček(„Strijela“Bektež) sa 12 pogodaka, drugoplasirani je Božidar Terzić sa 11, a treći Goran Blažević sa 10 pogodaka(obojica su članovi LD „Sv. Hubert“ iz Požege).

Iznenadili su strijelci kutjevačkog „Slavonca“ koji su se za ovo natjecanje dosta pripremali nastojeći ugroziti višegodišnji primat „Sv. Huberta“, no to im nije pošlo za rukom premda su ove godine bili izuzetno uspješni i pobijedili na niz ovakvih natjecanja u Požeško-slavonskoj županiji.

Pobjednička momčad nastupila je u sastavu:Boidar Terzić, Nikola Blažević, Goran Blažević, Ivan Včelik, Drago Tutić i Augustin Markanjević, koji je voditelj ekipe strijelaca.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: