Domaći sokovi, ulje, pekmezi i med: Proizvodi iz Požeško-slavonske županije na Sajmu zimnice u Zagrebu

Autor: D.K.

OPG TomaševićZAGREB – OPG Mičević iz Brezina pored Lipika, OPG Antonija Zelenika iz Velike, Grbić d.o.o. Požega, OPG Danijel Tomašević iz Požege te OPG Prpić Tomislav iz Požege sudjelovali su na ovogodišnjem, 2. Sajmu zimnice i Izložbi autohtonih proizvoda u Zagrebu.

Sajam je održan na Trgu bana Josipa Jelačića, a svoje je proizvode ponudilo 116 izlagača iz svih hrvatskih županija i grada Zagreba.

Sajam zimnice se održava u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, grada Zagreba i Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika s ciljem okupljanja proizvođača iz svih hrvatskih županija koji proizvode poljoprivredne i prehrambene proizvode koji se povezuju s pojmom “zimnica” te omogućiti prodaju i izravno povezivanje proizvođača s potrošačima te tako čuvati dugu tradiciju pripremanja zimnice na hrvatskim prostorima.

Danijel Tomašević i Antonija Zelenika na prodaju su ponudili domaće pekmeze, OPG Mičević domaći sok od jabuke, Grbić d.o.o. Požega svoje proizvode od buća, a OPG Prpić Tomislav med.

OPG Danijel Tomašević

Sajam je, doznajemo, odlično prihvaćen. Bila je to prigoda ne samo proizvođačima da ponude svoje proizvode, nego i kupcima da se opskrbe pravom domaćom zimnicom.

OPG Tomislav Prpić

OPG Grbić

OPG Antonija Zelenika

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: