Dom zdravlja Požeško-slavonske županije pomlađuje vozni park

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Dom zdravlja Požeško-slavonske županije znatno je pomladio vozni park nabavkom dvaju novih sanitetskih vozila koja su u potpunosti opremljena za sve vrste prijevoza bolesnika i drugih korisnika zdravstvenih usluga kojima je potreban prilagođeni sanitetski prijevoz.

-Ovdje iza nas su dva vozila koja vrijede 500 tisuća kuna čime obnavljamo vozni park za što nam je novce iz decentraliziranih sredstava osigurala Požeško-slavonska županija. Dom zdravlja je u zadnjih četiri godine pomladio vozni park sa 14,6 na 5,9 godina starosti . Nadamo se da ćemo u narednoj godini kupiti još ovakvih vozila čime nam je želja da padnemo na pet godina sa prosječnom starosti vozila. Ovim vozilima pomažemo 64 tisuće naših sugrađana koji su potencijalni korisnici ovih vozila i koje vozimo često prema Zagrebu, Osijeku, Splitu, Slavonskom Brodu a nekada i Rijeci. Vozila će uvelike pomoći našim sugrađanima u smislu sigurnosti prilikom prijevoza koja su u potpunosti opremljena – istaknuo je ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Darko Puljašić.

Na predstavljanju vozila bio je nazočan i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji je dao veliki doprinos za nabavu novih sanitetskih vozila. Požeško-slavonska županije je osnivač Doma zdravlja koja prema riječima Darka Puljašića daje svesrdno pomaže u svim projektima i potrebama te ustanove.

– Bravo! Čestitam Domu zdravlja što zdušno rade na poboljšanju kvalitete života i brinu za 74 tisuće stanovnika naše županije. Ovo je dokaz dobre metode dobrog gospodara i svaka novina koja se uvede dobra je za sigurnost naših građana. Dokaz je isto tako da županija vodi brigu za sve institucije i sve ustanove kako na području Požeštine tako i na području Pakraca i Lipika rekao je župan Alojz Tomašević.

Dom zdravlja radi na još nekim projektima i uređenjima poput izgradnje i preuređenja parkiralište iza zgrade Doma zdravlja koje se za sada koristi na zadovoljavajući način čime se dobio dodatni broj parkirnih mjesta koja su bila neophodna. U planu je temeljito uređenje parkirališta u što skorije vrijeme što će biti ostvarivo prema financijskim mogućnostima.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »