Dolazak asfalta proslavili uz gradonačelnika i zamjenika, slijedi slavlje sa izvođačima radova

Autor: Jelenko Topić

IMG_7526POŽEGA – Veselo je u utorak navečer bilo u jednoj još neuseljenoj i nedovršenoj kući smještenoj u sredini požeške ulice dr. Matije Kožića. Građani ulice s neskrivenim veseljem i zadovoljstvom upriličili su jedinstvenu feštu za gradonačelnika Vedrana Neferovića, njegova zamjenika Darka Puljašića, zatim predstavnika Niskogradnje Jurčak, kao izvođača radova, te druge goste, kako bi proslavili što su napokon dočkali modernizaciju ulice.

Radovi na asfaltiranju su pri kraju jer se u srijedu 29. srpnja presvlalči drugi sloj asfalta, a nakon toga žitelji ulice pripremaju feštu za radnike koji su gradili kolnik i nogostup!

-Hvala svima koji su dali doprinos izgradnji kolnika, posebno gradonačelniku koji je izvršio obećanje, a mi smo posebno zadovoljni jer je ulica produžena pa imamo dvosmjerni promet prema Frankopanskoj ulici i Varelovcu- kazao je u ime žitelja ulice Milan Simeunović. Na dobroj suradnji tijekom radova riječi zahvale uputio je gradonačelnik Požege Vedran Neferović.

-Drago mi je da se ovo izgradilo, vama čestitam što u vašoj ulici imate tako dobre međususjedske odnose što pokazuje ova proslava i okupljanje nakon završetka radova- istakao je Neferović.

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: