Dok drugi otkazuju sajmove Poljoprivredna televizija priprema 5. Agro Tour Slavonija

Autor: DK

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog Poljoprivredna televizija, i ove godine priprema svoj tradicionalni 5. jubilarni Agro Tour Slavonija, koji je sajam poljoprivrede i seoskog turizma, a predviđen je u subotu 19. rujna 2020. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi. Možda je to najbolji odgovor svima koji otkazuju ovakve priredbe kao što su Viroexpo u Virovitici, Sajam u Gudovcu i drugi.

Cilj sajma je okupiti proizvođače iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Na ovaj način žele omogućiti ovdašnjim poljoprivrednicima širenje tržišta te im pružiti priliku za predstavljanje građanima i potencijalnim poslovnim partnerima.

-Sajam će i ove godine biti obogaćen zabavnim programom, nastupima kulturno-umjetničkih društava, nagradama za posjetitelje i naravno – tamburom za dušu. Izlagači će se natjecati za najbolje uređeni štand.

Broj izlagača i posjetitelja raste, a ova godina je zaista posebna za sve nas, jer zbog niza otkazanih događanja vjerujemo da su ljudi željni sadržaja poput našeg sajma koji je uz izložbeno – prodajni i društveno-tradicionalnog karaktera. Uz sve posjetitelji će moći naći širok asortiman domaćih proizvoda na jednome mjestu – ističe se u najavi priredbe.

Čak 35 proizvođača iz cijele Slavonije, ali i šire, na već dobro znanoj lokaciji izložilo je prošle godine svoje proizvode. Posjetitelji su mogli kušati i kupiti domaće sireve, med, bučino ulje, razne vrste vina i likera i brojne druge proizvode. Predstavilisu se i inovativni proizvodi, ali i subjekti koji se bave ruralnim turizmom.

Vidim da to što mi radimo ima svoju vrijednost. Imamo dobar tim ljudi, koji su uložili trud da bi danas bilo toliko izlagača. Na prošlom sajmu bilo ih je 27, a ove godine ih je 35. To je veliki napredak i vidimo da naš rad daje rezultate-  istakao je vlasnik Poljoprivredne televizije Thomas Heinz Pandžić.

Komentiraj: