Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Dodijeljeni električni bicikli ženama koje pružaju pomoć i podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Požega

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Dodijeljeni električni bicikli ženama koje pružaju pomoć i podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom Požega.eu | Dodijeljeni električni bicikli ženama koje pružaju pomoć i podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Požega

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U sklopu projekta „Pomoć u kući – IV. faza“ zainteresiranim ženama koje pružaju pomoć i podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom dodijeljeno je devet električnih bicikala Devron. Time će im biti olakšan rad, jer će im trebati manje vremena da dođu do svojih krajnjih korisnika, kojima pružaju prijeko potrebnu pomoć. Ova faza je nastavak prethodno uspješno provedenih projekata, „PUK31“, kojim je bilo zaposleno 31 žena iz ranjivih skupina i pružena pomoć za 280 krajnjih korisnika te projekata „PUK50“ i „PUK40“ kojim je zaposleno 50, odnosno 40 žena ciljne skupine te je pružena pomoć za 456, odnosno 392 krajnja korisnika.
Grad Požega je korisnik projekta vrijednog 1.485.000 EUR, financiranog sredstvima EU, iz Europskog socijalnog fonda plus, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027.“, otvorenog poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, koji se provodi kroz 36 mjeseci. Projektom je obuhvaćeno 300 starijih osoba i osoba s invaliditetom s područja Grada Požege.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo