Dodatno uređen prekrasan ambijent akumulacije u Zarilcu čeka majstore roštilja na 2. Priredbi „Grill Slavonica“ 28. travnja /FOTO/

Autor: DK

-Prostori oko ribnjaka su očišćeni od raslinja i šipražja, poravnati i uređeni kako bi se povećale površine za parkiranje vozila, te olakšao pristup u sklopu priprema za 2. gastronomsku priredbu „Grill Slavonica“ koja će se održati 28. travnja na lokaciji akumulacije u Zarilcu – istakao nam je Domagoj Katić, zamjenik gradonačelnice Pleternice i dodao da je tu utrošeno oko 20 tisuća kuna. Dodao je da je prošlogodišnji uspjeh ove priredbe sa više od dvije tisuće posjetitelja i 66 ekipa majstora roštilja koji su se natjecali temelj i motiv da se ove godine te brojke povećaju, te „Grill Slavonica“ uđe u tradiciju, a iza organizacije potporom stoji grad Pleternica.

Domagoj Katić, zamjenik gradonačelnice Pleternice

Posebno se zahvalio organizatorima i domaćinima Sportskom ribolovnom društvu „Londža“ iz Zarilca, udruzi „Požeški čuvari baštine“ i tjedniku „Požeška kronika“, te najavio da će ove godine na nastupiti vrsni tamburaši „Satir“ iz Davora, a pleternička udruga „Mladi za mlade“ i ove godine organizira Biciklijadu čiji će sudionici doći na prekrasni zeleni ambijent zarilačkog ribnjaka gdje će se održavati različiti sadržaji „Grill Slavonice“.

Vladimir Protić, predsjednik „Požeških čuvara baštine“ i urednik „Požeške kronike“

-Imali smo prošle godine majstore roštilja s područja cijele Slavonije i područja do Zagreba, a oni će i ove godine dobiti pet kilograma mesa, te osigurati ugljen za spravljanje specijaliteta sa roštilja – kazao je Vladimir Protić, predsjednik „Požeških čuvara baštine“ i urednik „Požeške kronike“ dodavši da se širi promidžba putem više televizija i desetak radio-postaja.

Predsjednik SRD „Londža“ Ivan Aračić je izrazio zadovoljstvo više od stotinu članova društva što se „Grill Slavonica“ održava na njihovim terenima, a oni su također počeli pripreme za prihvat što većeg broja natjecatelja, gostiju i posjetitelja.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: