Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

DOČEK 2024. :Dogovoreni nastupi glazbenika za novogodišnju noć – dolazi i estradna zvijezda Esad Merulić

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Ilustracija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | DOČEK 2024. :Dogovoreni nastupi glazbenika za novogodišnju noć – dolazi i estradna zvijezda Esad Merulić Požega.eu | DOČEK 2024. :Dogovoreni nastupi glazbenika za novogodišnju noć – dolazi i estradna zvijezda Esad Merulić

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Ilustracija

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Požega, odnosno njegova Turistička zajednica, uz više adventskih događanja sa koncertima poznatih estradnih imena kao što su Vesna Pisarović, Silente, VojkoV., Soulfingers&Mario Petreković i DJ Topa, , organizira i svečani doček Nove 2024. godine za građane na otvornom prostoru parka Pod gradom i nekadašnjeg atletskog stadiona, a za tu prigodu nastupit će renomirani požeško-osječki band Twist off.

Pored toga dočeci na otvorenom i to u podne pripremaju se u objektu Aquaparka Shhhuma u Velikoj gdje će zapjevati Giuliano, a takav doček tradicionalno se organizira i u središtu grada Pleternice.

Brojni zabavni sadržaji u novogodišnjoj noći bit će u niz ugostiteljskih objekata i svečanih dvorana. Požeška Svečana dvorana Gloria te će noći imati ponudu uz tamburaše Žute dunje, Svečana dvorana Avia u Velikoj uz Nevera band, u restoran Schoon blick u Vetovu Valentino band, u dvorana Bijela kuća u Blackom nastupit će popularni Esad Merulić i Master band, dvorani Provanse u Zagrađu Estrada, te u objektu Honda u Jakšiću Premium band.

Po tradiciji Restoran Zlatni lug ima za tu noći ima tambure, a ove godine to su pop tamburaši Paori, u požeškoj dvorani Luki svirat će skupina Gold, a u prostoru umirovljenika u Velikoj Konrad Katić Koni sa klavijaturama.

Kada su u pitanju cijene ulaznica sa cjelokupnom ponudom u najluđoj noći kreću se od 30 eura po osobi na umirovljeničkim okupljanjima pa do 80 eura u ekskluzivnijim ugostiteljskim objektima.

Kako saznajemo ima još organiziranih dočeka 2024. u požeškom kraju o čemu ćemo vas naknadno izvijestiti.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.