Dobroj duši Mati Veiću iz Ruševa godišnja nagrada Požeško-slavonske županije

Autor: DK

Mati Veiću iz Ruševa, donatoru 100 tisuća eura požeškoj bolnici za kupnju medicinskog aparata bit će uručena godišnja nagrada Požeško-slavonske županije. Tu su odluku donijeli vijećnici na jučerašnjoj 8. sjednici Županijske skupštine.

Podsjetimo, prije nešto više od tri mjeseca Mato Veić je pokucao na vrata ravnatelja Opće županijske bolnice Požega, prof. dr. sc. Željka Glavića, i izrazio želju za donacijom određene svote novca kako bi bolnici kupio potrebit medicinski aparat. Tada, na tom prvom susretu, ravnatelj Glavić nije odmah povjerovao da će se taj projekt kupnje ikada ostvariti. Uporan je bio Mato i uvjerio ravnatelja Glavića da ima veliku želju donirati dio svoje ušteđevine kako bi bolnica dobila aparat koji joj je potreban, i to onaj koji ga ta zdravstvena ustanova nema. Kupnja aparata se u konačnici i ostvarila kojeg je na simboličan način Mato Veić i predao na korištenje krajem prosinca prošle godine.

Godišnja nagrada Požeško-slavonske županije Mati Veiću samo je jedan mali znak pažnje i poštovanja, a uvjereni smo da će ona njemu jako puno značiti. Uručenje godišnje nagrade biti će na svečanoj sjednici Skupštine Požeško-slavonske županije koja će se održati polovicom mjeseca travnja.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: