Do kraja tjedna Bardač i Briš preuzimaju vođenje općine Čaglin!

Autor: D.K.

Dalibor Bardač i Tomislav Briš (Small)ČAGLIN – Izbori za općinu Čaglin su iza nas. Poznato je i gotovo sigurno da će uz izvršnu vlast koalicijski partneri HDZ i HSS imati i većinu u Općinskom vijeću uz vijećnika iz srpske nacionalne manjine. Do kraja tjedna je za očekivati da će novi načelnik općine Dalibor Bardač sa svojim zamjenikom Tomislavom Brišom službeno preuzeti vođenje općine od povjerenice Vlade. U narednih desetak dana trebalo bi biti i konstituiranje izabranoga saziva Općinskog vijeća za što će pozive, kada se za to steknu zakonske mogućnosti uputiti predstojnica Ureda državne uprave u Požeško-slavonskoj županiji.

U općini Čaglin u drugom krugu za načelnika općine uvjerljivu pobjedu su dobili kandidati koalicije HDZ-a i HSS, Dalibor Bardač i Tomislav Briš. Od 21-og naselja novoizabrani čelnici izvršne vlasti povjerenje većine su dobili u 18 naselja odnosno biračkih mjesta.

Dostavljamo pregled glasovanja po biračkim mjestima:

Čaglin rezultati u drugom krugu 22.3.2015.

Novoizabrano vodstvo općine Čaglin trebati će dobro zasukati rukave i u naredne dvije godine do redovnih lokalnih izbora ispuniti sva svoja obećanja koja su dali u predizbornoj utrci ako budu željeli dobiti ponovno povjerenje svojih sumještana.

Više iz kategorije