Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Do kraja godine još 8 praznika koji padaju na radne dane; prvi je već ovoga mjeseca

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Leon Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Leon Tomić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Do sada nismo baš imali sreće sa praznicima koji su uglavnom padali vikendima. Ipak do kraja ove godine samo će Božić biti neradnim danom odnosno nedjeljom.

Nakon što smo 1.svibnja proslavili jučer na žalost svima nedjeljom, tijekom svibnja imamo još jedan praznik, a to je Dan državnosti koji je 30.svibnja odnosno ponedjeljkom, što znači da se na taj dan neće raditi niti ići u školu. Već idući neradni dan dolazi jako brzo, a to je Tijelovo 16. lipnja koje kao i obično pada na četvrtak. Samo 6 dana poslije Tijelova (22.6) slijedi još jedan neradni dan odnosno Dan antifašističke borbe koji će biti srijedom.

Nećemo dugo čekati niti na novi praznik odnosno neradni dan, jer već 5. kolovoza (utorak) obilježavamo Dan domovinske zahvalnosti. Samo deset dana kasnije 15.8 (ponedjeljak) nam je i Velika Gospa koja je također neradni dan.

Nakon toga dosta ćemo čekati sve tamo do studenog kada kao i obično 1.1 obilježavamo Dan svih svetih koji će ove godine biti utorkom. Već 18. studenog (petak) slijedi novi praznik odnosno Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Slijedeće što nam dolazi je Božić. Ove godine 25. prosinca bit će nedjeljom, tako da gubimo još jedan mogući neradni dan. Dan poslije Božića tj. Sveti Stjepan također će biti neradni dan.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.