Dizalica vrijedna 11 tisuća kuna za Gordanu, Katicu i Peju /FOTO/

Autor: DK

POŽEGA – Udruga osoba s invaliditetom Požega nastavlja pronalaziti rješenja kako bi svojim članovima pomogla prebroditi svakodnevne prepreke na koje nailaze kao osobe s invaliditetom.

-Osluškujući sve potrebe uputili smo nekoliko zamolbi za donaciju pojedinim organizacijama. Navodeći konkretno što molimo za naše članove, kakva pomagala, vjerujemo uvijek kako vrijedi kucati na mnoga vrata. Ubrzo smo se jako obradovali pozitivnom odgovoru iz dm-a.

Tvrtka dm- drogeriemarkt d.o.o. prepoznala je vrijednost naše zamolbe i bila spremna osigurati kupnju dizalice za pacijente, koja će uvelike olakšati život u  obitelji  Maras.

Riječi su ubrzo pretvorena u djela, te je u obiteljskoj kući Marasovih izvršena i svečana primopredaja dizalice za koju je dm – drogeriemarkt d.o.o. izdvojio nešto više od 11 tisuća kuna.

Svečanoj primopredaji nazočili su  predstavnici iz dm-a, područni menadžer za regiju Slavoniju Dejan Marić sa svojom suradnicom iz požeškog dm-a, kao i djelatnici i članovi Udruge osoba s invaliditetom Požega, predsjednica Jelosavka Jakovljević, te članovi Maja Ćelić i Nikola Brekalo.

Osmijeh i zadovoljstvo na licima naših članova Gordane, Katice i Peje Maras koji će koristiti ovo pomagalo, najviše govore koliko vrijedi ovakva humana gesta. Doista je vrijedno u današnjem potrošačkom društvu, kada i sama trgovačka društva imaju osjećaj društvene odgovornosti te kako je rekao i sam godine Dejan, žele nagraditi i zahvaliti građanima za povjerenje i kupovinu koju obavljaju u njihovim trgovinama te barem djelomično to vratiti svojim potrošačima, građanima, na ovakav način, pomažući najpotrebitijima među nama.

-Veliko Hvala tvrtki dm za ovaj projekt, želimo im i dalje puno uspjeha u poslovanju kako bi što više pomagali društvu na ovakav način – rekla je Jelosavka Jakovljević,

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »