“Dinamov grb” na prvih 500 butelja vinara Markote iz Pleternice

Autor: V.M.

PLETERNICA – Prvih 500 boca Cabernet sauvignona iz 2012.godine tvrtka “Vina Markota” d.o.o. iz Pleternice isporučila je na adresu NK “Dinamu” Zagreb na kojim je buteljama utisnut grb tog kluba. To je nastavak od prije nekoliko godina započete suradnje što u svakom slučaju obitelji Markota, kao proizvođaču vina, donosi novu reklamu a za očekivati je da će čelnici NK Dinama to vino darivati svojim prijateljima diljem svijeta, što također ima svoju određenu važnost.

Marko Markota, direktor tvrtke Vina Markota d.o.o.

– Kontakte s upravom “Dinama” uspostavili smo još prije kada su oni dolazili u Pleternicu igrati sa “Slavijom”. Tada su pili naše vino, svidjelo im se i tako…dogovorena je suradnja. Već tri godine na stadionu postoji reklama za naša vina a godišnje im isporučimo i nekoliko tisuća boca. U loži na stadionu pije se naša graševina a sada evo, i cabernet. Pit će ga svi gosti koji dolaze igrati u Zagreb, pa ove godine i oni iz Lige prvaka što je za nas velika reklama – kazao je direktor Marko Markota.

Vina s oznakom “Markota vinogorje, Požega-Pleternica” piju se inače u niz renomiranih klubova i hotela u Hrvatskoj. Osim “Dinamovog” grba na bocama vina iz Pleternice od prije nekoliko godinaje postoji i grb Milenij hotela Opatija sa 5 zvjezdica. Riječ je o graševini sa Starca koja im se redovito isporučuje.

Više iz kategorije