“Dinamo” Vidovci-Dervišaga slavi 70. obljetnicu kluba /FOTO GALERIJA/

Autor: D.K.

VIDOVCI – Međusobnim trening nogometnim utakmicama na kojima su sudjelovali svi uzrasti, limačići, limači, početnici, pioniri, juniori, seniori i veterani, samo je jedno od događanja u nizu pod nazivom “Dan nogometa u Vidovcima” kojim se obilježava 70. obljetnica djelovanja NK Dinamo Vidovci-Dervišaga.

Uz brojne sportaše, njih više od 100, goste i uzvanike okupila se i vrijedna Uprava tog sportskog kluba na čelu sa predsjednikom Tomislavom Čabrajom koji je istakao kako se, što i na koji način radi u klubu uz naglasak i zahvalnost gradu Požegi jer bet pomoći te institucije klub ne bi mogao kvalitetno funkcionirati.

Tomislav Čabraja, predsjednik NK Dinamo Vidovci-Dervišaga

-Odigravanjem ovih nogometnih susreta svi mi slavimo 70.obljetnicu kluba. Ideja je bila da se svi zajedno ovdje nađemo i da kroz trening utakmice svih uzrasta na jedan način sve to proslavimo. Ovo događanje je završetak proslave naše obljetnice. Ostaje nam još u narednih mjesec dana planirana promocija knjige koja će ugledati svjetlo dana i svečana sjednica na kojoj se želimo zahvaliti svima onima koji su pomogli u dosadašnjem dugogodišnjem radu kluba – rekao je predsjednik NK Dinama Tomislav Čabraja koji je naglasio kako klub ima 100 registriranih igrača plus 40 veterana i 30-ak limačića koji će biti registrirani kad budu krenuli sa sudjelovanjem u natjecanjima.

Uprava kluba i Izvršni odbor mogli bi biti i primjer drugima jer rad kluba funkcionira na transparentan način uz visoku odgovornost svih njih.

-U zadnjih pet godina uložili smo u igrališe više od milijun kuna. Kada samo izgrađivali i dograđivali sam objekt uloženo je gotovo 400 tisuća kuna, a nakon toga je bilo ulaganje u pomoćna igrališta, navodnjavanje i dr. Zgrada je legalizirana tako da je i sve to regulirano kako bi mogli aplicirati na EU fondove što je u planu radi završetka izgradnje kompletnog objekta, a i igralište sa umjetnom travom ima uporabni dozvolu. U planu je da apliciramo na EU fondove za što imamo pripremljen projekt vrijedan više od 6 milijuna kuna koji natječaj očekujemo da se raspiše u studenom mjesecu. Natječaj će biti kandidiran od strane grada Požege tako da očekujemo pozitivan ishod u svemu tome. Taj projekt predviđa izgradnju dodatnih svlačionica, izgradnju tribine, natkrivanje doma, izgradnja trim kabineta i još neka druga proširenja i uređenja kako bi imali uvjete za III nogometnu ligu – dodao je Čabraja.

Vidovčani se posebno ponose sa LED rasvjetom koja je postavljena na sva tri igrališta zahvaljujući gradu Požegi koja sportskim terenima daje određenu posebnost čime se malo koji klub može pohvaliti.

Nakon trening utakmica svi igrači, gosti i uzvanici našli su se na kratkom druženju uz gastronomski stol na kojem su bili požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, zamjenici požeškog gradonačelnika Darko Puljašić i Mario Pilon i mjesni župnik vlč. Branko Šipura.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot