Dinamo iz Rajsavca slavi pola stoljeća: Na rođendansku feštu stižu veterani zagrebačkih Modrih – četvrtak, 12.kolovoza 2021. u 17,30

Autor: sportalo.hr

Nogometni klub Dinamo iz Rajsavca organizira proslavu povodom 50. rođendana kluba. Kako bi što svečanije obilježili taj događaj uprava kluba iz Rajsavca odlučila je u goste pozvati veteransku ekipu svojih imenjaka iz Zagreba. Utakmica je na rasporedu 12.08.2021. /četvrtak/ od 17:30.

Rajsavčani su završnim pripremama kako bi taj događaj protekao u što veselijem ugođaju.

Momčad i uprava Rajsavčana poziva vjernu publiku i sve jude dobre volje da u što većem broju dođu jedinstvenu utakmicu između dvije veteranske ekipe Dinama.

Momčad iz Zagreba predstavljat će poznata imena kao što su Cvitanović, Agić, Štefulj, Jozić, Poldrugač, pa odličnih poteza i čarolija na terenu neće nedostajati. Sve očekuje dobar i veseo provod uz odličan nogomet.

Nakon proslave rođendana u petak i subotu vas očekuje još zanimljivih aktivnosti u Rajsavcu. U petak od 16 sati na Dinamovom stadionu održat će se turnir Početnika 2010. godišta i mlađih. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan, a u subotu će seniorska ekipa odigrati prijateljsku utakmicu sa Veteranima NK Slavonije u 17:30.

Od sutra pa sve do subote očekuju vas vrlo zanimljivi nogometni događaji u Rajsavcu, pa svi vi koji volite provoditi slobodno vrijeme uz nogomet zaputite se u Rajsavac na ove sportske događaje. NK Dinamo Rajsavac vas čeka raširenih ruku.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek