Desetak Imširovića stiglo iz Hamburga radi srebrnog pira svojih roditelja

Autor: Jelenko Topić

Dalibor Imširović(43) iz Lučinaca i supruga Aleksandra(42) rođena Božić u Antunovca pokraj Velike proslavili su u restoranu Lipa u Novoj Lipi sa svojim potomcima, rodbinom i prijateljima 25 godina braka. Na to slavlje pristigli su Imširovići, te njihova djeca i unuci čak iz Hamburga na sjeveru Njemačke provodeći tako u rodnom kraju godišnji odmor u sklopu kojega su bili i na plovidbi po Jadranu.

Vjenčali su se 11. siječnja 1996. godine u Požegi, a ovaj jubilej mnogi nazivaju srebrnim pirom. Pedesetak uzvanika lijepo se pogostilo tijekom cjelovečernje fešte i druženja uz mnogo pjesme i plesa za što su bili zaduženi svirači Extra banda iz Okučana, a slavljenici su razrezali dvije torte uz bračni jubilej.

Tri godine su na privremenom radu u inozemstvu i nadaju se da tamo neće ostati trajno jer imaju svoju kuću u Lučincima.

-Rado bi se vratili kada bi bilo posla da od toga možemo pristojno živjeti – kaže nam Aleksandra, kojoj je otac bio učitelj u trenkovačkoj školi. Tako priča premda su se u Njemačkoj dobro snašli jer ona radi u Domu za stare, suprug Dalibor je vozač kamiona, potomci im rade, a svi tamo žive u tri stana!

Kroz godine zajedničkoj života stekli su djecu i to Romanu, Roberta, Lanu i Nou, a već imaju i unučiće po imenima Ema, Jakov i Kiara.

-Život je ovdje mnogi ljepši, ljudi su bliži, opušteniji i pristupačniji, druže se jedni s drugima, ima društva i veselja – kaže Dalibor veselo pjevajući poznate  pjesme iz svoje mladosti što u Njemačkoj ne može doživjeti.

Dolazeći im u goste rodbina i prijatelji donijeli su uz ovaj srebrni pir i poklone. Među ostalima, pored lijepih darova i buketa cvijeća, prijatelji Tomo Damljanović i Brankica Miljić poklonili su im poveliki kip Gospe iz Međugorja koje su specijalno za ovu prigodu donijeli iz tog poznatog svetišta.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot