Deni Pavić odlučio je ove subote reći sudbonosno „da“: Momačka večer u Vetovu /FOTO GALERIJA/

VETOVO – Ugledna vetovačka vinarska obitelj Pavić ima ovih dana mnogo razloga za slavlje, a svoju široku slavonsku dušu, srdačnost, gostoljubivost i otvorenost prema brojnim prijateljima pokazali su i na momačkoj večeri u dvorani tamošnjeg Vatrogasnog doma. To je bila uvertira za subotnje svadbeno veselje jer ponosni otac Drago ne krije radost zbog toga što mu je sin Deni(28) ove subote odlučio pred oltarom reći sudbonosno „da“.

Tu su ugostili, kao uostalom i mnogo puta kod svoga obiteljskog doma gdje kapija dvorišta nikada nije zatvorena jer su svi kod njih dobrodošli,mnoge znance, ali poslovne partnere ponajprije ugostitelje požeškog kraja.Uz domaći čobanac, pečenje, makovnjače, orahnjače i druge specijalitete ovog kraja točilo se njihovo vino u ogromnim količinama, a sve su svojom veselom pjesmom i svirkom začinili požeški tamburaši „Bisernica“ koji su neumorno svirali odabrane pjesme za slavljenike i njihove uzvanike. Među gostima su bili poznati ljudi iz našeg javnog života. Dakako i budući punac Nenad Vlašić koji za Denija udaje kćer Tenu, no buduća punica nije bila na momačkoj večeri jer nam rekoše da ta fešta nije za ženske već se tu uveseljavaju muškarci kada se mladoženja Deni oprašta od svojih momačkih dana.

A u subotu je završna svečanost kada će se nakon vjenčanja mladenaca u ugostiteljskoj dvorani „Sara Babin vir“ u Požegi okupiti više stotina rođaka i prijatelja ove obitelji, a nastupit će osječka glazbena skupina „Twist off“.

/Foto: D.Mirković /

0 Comment