Dejan Radanac iz Slavonskog Broda prvi ušao u cilj (foto galerija)

Autor: DK

DSC_0355 (Small)VELIKA / POŽEGA – Već tradicionalna 41. po redu Memorijalna utrka “Zvonko Panežić” održana je u organizaciji Atletskog kluba Požega koja se trčala po prvi puta iz Velike prema Požegi, a do sada se uvijek trćalo iz Požege prema Velikoj.

Veoma hladno i kištovito vrijeme, za ovo doba godine, nije spriječilo 40-ak onih koji su se odlučili i odvažili istrčati tu utrku jer im je ta utrka postala već tradicionalna.

Odazvali su se i trkači iz Osijeka, Slavonskog Broda i Đakova što je pobjedom i ulaskom u cilj u 55-oj minuti i 22 sekundi potvrdio Dejan Radanac iz Slavonskog Broda. Odmah je iza njega kao drugi na cilj stigao Josip Jurić iz Požege, stigavši za sat i 57 sekundi dok je za njima kao treći u cilj ušao Dubravko Alagić za jedan sat, dvije minute i 38 sekundi.

Ne treba zanemariti niti osobe “nježnijeg spola” koje su također bile uporne. Ana Gudalović iz Slavonskog Broda u cilj je ušla, trčeći 1 sat, 4 minute i 22 sekunde  dok je za njom bila  Maja Marakić iz Požege koja je do cilja došla za 1 sat 14 minuta 21 sekundu.

Sve čestitke svim natjecateljima!

no images were found

 

Komentiraj: