Darko Puljašić na druženju s građanima u Vidovcima i požeškoj tržnici /FOTO/

Autor: PROMO

POŽEGA –  Darko Puljašić sa suradnicima obišao je radove na vidovačkoj područnoj škole i susreo se sa tamošnjim mještanima koji su ga dočekali i koji mu daju potporu kao kandidatu za Hrvatski sabor. Nakon Vidovaca posjetio je požešku tržnicu gdje se kraće zadržao u druženju i razgovoru s građanima.

Bila je to prilika da građani izravno propitaju postavke programa “Vjerodostojno” ali i da upute svoje prijedloge. Jer mnogi od njih na požeškoj tržnici koji su se željeli pozdraviti s Puljašićem vrijedni su poljoprivrednici, obrtnici i poduzetnici koji se svakodnevno susreću s izazovima poslovanja, te znaju cijeniti ne samo prave odgovore i već i iskazanu namjeru političara da doista saslušaju njihove probleme.

U Vidovcima Puljašić je izjavio kako mu je posebno drago da kreće s kampanjom ispred škole koju je četiri godine pohađao.

-Ovu školu koja se nalazi na području Vidovaca-Dervišage pohađao sam četiri godine. Škola se evo, uređuje, dobiva novu ovojnicu  i prozore kako bi bila energetski učinkovitija, a osim toga i nekoliko starih prostorija se uredilo i od njih napravilo učionice pa će djeca mojih sugrađana iz Vidovaca i Dervišage moći ići na nastavu u jednoj smjeni. Moja posebna želja je, a kao budući saborski zastupnik se na to obvezujem, da ću organizirati jedan turnir zajedno s mjesnim odborom Vidovci i Dervišaga te sav prihod koji od njega ostvarimo iskoristit ćemo za kupnju još jedne pametne ploče. U slučaju da ta sredstva ne budu dostatna, ja ću osobno sa svog računa iz svoje kampanje odvojiti novac za tu pametnu ploču jer smatram i stanovnici prigradskih naselja imaju pravo imati jednake uvjete kao oni u gradu – rekao je Puljašić.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: