Darko Puljašić na druženju s građanima u Vidovcima i požeškoj tržnici /FOTO/

Autor: PROMO

POŽEGA –  Darko Puljašić sa suradnicima obišao je radove na vidovačkoj područnoj škole i susreo se sa tamošnjim mještanima koji su ga dočekali i koji mu daju potporu kao kandidatu za Hrvatski sabor. Nakon Vidovaca posjetio je požešku tržnicu gdje se kraće zadržao u druženju i razgovoru s građanima.

Bila je to prilika da građani izravno propitaju postavke programa “Vjerodostojno” ali i da upute svoje prijedloge. Jer mnogi od njih na požeškoj tržnici koji su se željeli pozdraviti s Puljašićem vrijedni su poljoprivrednici, obrtnici i poduzetnici koji se svakodnevno susreću s izazovima poslovanja, te znaju cijeniti ne samo prave odgovore i već i iskazanu namjeru političara da doista saslušaju njihove probleme.

U Vidovcima Puljašić je izjavio kako mu je posebno drago da kreće s kampanjom ispred škole koju je četiri godine pohađao.

-Ovu školu koja se nalazi na području Vidovaca-Dervišage pohađao sam četiri godine. Škola se evo, uređuje, dobiva novu ovojnicu  i prozore kako bi bila energetski učinkovitija, a osim toga i nekoliko starih prostorija se uredilo i od njih napravilo učionice pa će djeca mojih sugrađana iz Vidovaca i Dervišage moći ići na nastavu u jednoj smjeni. Moja posebna želja je, a kao budući saborski zastupnik se na to obvezujem, da ću organizirati jedan turnir zajedno s mjesnim odborom Vidovci i Dervišaga te sav prihod koji od njega ostvarimo iskoristit ćemo za kupnju još jedne pametne ploče. U slučaju da ta sredstva ne budu dostatna, ja ću osobno sa svog računa iz svoje kampanje odvojiti novac za tu pametnu ploču jer smatram i stanovnici prigradskih naselja imaju pravo imati jednake uvjete kao oni u gradu – rekao je Puljašić.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot