Darivanje mališana i njihovih roditelja poklon bonovima, paketima i slatkišima (foto)

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Blagdanski dani i blagdansko vrijeme sve su nam bliži što potvrđuju i brojne manifestacije koje se održavaju, a kojima se ponajviše raduju oni najmlađi jer je to za njih vrijeme darivanja. Tako je i ove godine grad Požega za djecu iz socijalno ugroženih obitelji i za one obitelji s petero i više djece organizirao darivanje prigodnim poklon bonovima, paketima i slatkišima.

Darivano je 13 obitelji s petero i više djece koje su dobile poklon bonove u ukupnoj vrijednosti od 500 do 1000 kuna, te pakete s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama u vrijednosti od 300 kuna. Za 103 obitelji koje su korisnici zajamčene minimalne naknade također su dobile poklon pakete kao i 29-ero djece koja boluju od rijetkih bolesti.

Darko Puljašić, zamjenik požeškog gradonačelnika

Prigodnim se riječima nazočnima obratio zamjenik gradonačelnika Požege Drako Puljašić koji je svima zaželio sretne i blagoslovljene blagdanske dane.

   

Za djecu i roditelje organizirana je i predstava u Gradskom kazalištu Požega “Pjetlić i djed” što je poseban poklon grada Požege i Gradskog kazališta nakon koje je bila organizirana podjela paketa koje je dijelio sv. Nikola.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

 

Više iz kategorije