Dani okusa hrvatske tradicije: Obilje ribljih specijaliteta u Schön Blicku još ovog vikenda

Autor: D.K.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta organizirani su Dani okusa hrvatske tradicije. Manifestacija je to koju organizira 11 županijskih turističkih zajednica povezujući lokalne ugostitelje i njihove specijalitete.

U našoj županiji sudjeluje sedam ugostiteljskih objekata, nositelja standarda Okusa tradicije Zlatne Slavonije. S područja Grada Kutjeva već dugi niz godina sudjeluje obitelj Miličević sa svojom ponudom u Restoranu Schön Blick. Ove su godine odlučili ponuditi dva riblja specijaliteta po cijeni od 95 kuna.

“Zadovoljni smo što smo dio ovog projekta jer iz godine u godinu pokazuje se kao dobra marketinška priča koja privlači goste iz raznih krajeva Hrvatske koji žele probati slavonsku kuhinju i kušati autohtona slavonska jela. Odlična je to promocija slavonske tradicije i našeg požeškog kraja. Na našem meniju koji nudimo u sklopu ovog projekta je fiš, koji je duboko ukorijenjen u tradiciju slavonske kuhinje. Također nudimo riblje plate od svježe ribe (šaran, som, pastva) koju pripremamo na više načina, a serviramo uz dobru kapljicu kutjevačkih vina. Za desert nudimo štrudlu s jabukama po receptu naših baka. Pozivamo sve ljubitelje fiša i ribe da nas posjete i iskoriste ovu jedinstvenu ponudu”, poručila je Josipa Miličević.

Također, pohvalila se kako se restoran našao u knjizi “100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti”. Projekt je to izbora i izdanja Restaurant Croatica koji je najstariji nacionalni brand oznake kvalitete u hrvatskom ugostiteljstvu. Projekt je započet davne 1995. godine, a danas naljepnica Restaurant Croatica povezuje vodeće hrvatske restorane.

Ono što je bitno napomenuti da ponuda vrijedi do nedjelje, 28. studenog pa, ako nemate nikakve planove za vikend, posjetite Schön Blick i iskoristite ovu priliku.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek