Dani EU projekata u organizaciji Razvojne agencije Grada Kutjeva: Od 29. do 30.studenog

Autor: kutjevacki.hr

Grad Kutjevo i Razvojna agencija Grada Kutjeva ERA d.o.o. organiziraju „Dane EU projekata“ u Narodnoj knjižnici i čitaonici Kutjevo u vremenskom periodu od 29. studenoga (od 9 – 14 sati) do 30. studenoga 2021. godine (od 11 – 18 sati) u sklopu kampanje „Dani otvorenih vrata EU projekata“ u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Cilj je održavanja „Dana EU projekata“ najširoj javnosti predstaviti projekte koji su realizirani u njihovoj neposrednoj blizini i koji su doprinijeli razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su kultura, obrazovanje, poduzetništvo, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam i mnoga druga.

Organizatori će predstaviti europske projekte koje su Grad Kutjevo i ERA d.o.o. prijavili i provodili u posljednje vrijeme. Neki od njih su i „Zaželi – za bolje sutra“, „Reciklažno dvorište Kutjevo“, „Kuća graševine – izrada projektno-tehničke dokumentacije“ i drugi. Također, predstavit će i aktualne natječaje za poljoprivrednike i poduzetnike.

Tijekom održavanja Dana EU projekata djelatnici Razvojne agencije Grada Kutjeva bit će na raspolaganju za sva eventualna pitanja posjetitelja.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek