Dan otvorenih vrata policije /FOTO GALERIJA/

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA – Povodom obilježavanja Dana policije na središnjem Trgu sv. Trojstva održan je i Dan otvorenih vrata kojom prigodom je građanima prezentirana oprema, vozila i sredstva kojima se policija služi u svakodnevnom radu. Među brojnim građanima djeca dječjih vrtića i osnovnih škola najviše su iskazala zainteresiranost koja su upućivala brojna pitanja policijskim službenicima na koja baš i nije bilo lako odgovarati.

Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske

Danas na središnjem trgu od 9 do 12 sati Policija izlaže opremu, uređaje i vozila koja koristi svakodnevno u radu. Ovdje je prezentiran rad interventne policije, policije koja obavlja poslove prometa, prevencije i kriminalističke policije – rekla je glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić.

Ante Bajić, zapovjednik Intervente jedinice policije

Najviše zanimanja posjetitelja svih uzrasta privukla je prezentcija rada Interventne policije.

-Interventa policija je u elitna postrojba svake Policijske uprave i svaki interventni policajac mora fizički i psihički biti pripremljeniji od  ostalih policajaca. U sklopu svakodnevnog rada interventni policajci prolaze treninge koji se sastoje od fizičke pripreme i borilačkih vještina, te vježbe gađanja kako bi bili spremni za sve pa i najzahtjevnije izazove – naglasio je zapovjednik Intervente jedinice policije Ante Bajić. Program obilježavanja Dana policije zaključen je svečanom sjednicom  u zgradi Policijske uprave kojojm prilikom su dodjeljene pohvalnice djelatnicima policije, te uručene zahvalnice pojednicima i kolektivima za uspješnu suradnju s policijom.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot