Damir Bognar novi trener “Slavije” Pleternica

Autor: sportalo.hr

Nije dugo trebalo upravi nogometnog kluba Slavija iz Pleternice pronaći rješenje za klupu dugogodišnjeg trećeligaša. Nakon odlaska Darka Čengića njegovo je mjesto prvog stratega kluba preuzeo trener bogatog igračkog znanja, ali i trenerskog opusa i iskustva. Damir Bognar je sigurno odlično rješenje za nastavak plovidbe trećeligaškim vodama jer je čovjek u nogometu doslovno prošao sve. I rangove i utakmice i vođenja utakmica tako da ne sumnjamo da će znati i moći dovući pleternički brod u sigurnu luku. Ne tako davno Damir je bio trener Slavije. Neće mu trebati ni malo vremena za pohvatati konce događanja i stanja igrača i možemo sigurno očekivati goropadne Slavijine mladiće već od narednog vikenda u borbi za trećeligaške bodove.

Damir je nakon odlaska s klupe pleterničkog kluba bio na kraćem odmoru od trenerskog posla pa je definitivno punih baterija ušao u novi mandat na klupi Slavije koja je u dosadašnja 4 kola ubilježila dva remija i dva poraza. Iako su doživjeli bolan i težak poraz u županijskom derbiju u Kutjevu nije to poremetilo igrače da nastave s radom i prikupljanjem bodova pa su uslijedila dva remija protiv odlične ekipe Vukovara te na gostovanju u Jelisavcu. Čini se da je domaći poraz od Čepina presudio Čengiću no vjerojatnija je činjenica da je konkurencija s dna krenula silovito te da je položaj na tablici postao zabrinjavajući pa je pravi trenutak za početi sakupljati bodove i odmaknuti se od najugroženijih što Damiru Bognaru zasigurno neće biti teško.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88