Dala se petama vjetra 64-godišnja vozačica koja je udarila u parkirani automobil, policijski službenici pokucali joj ubrzo na kućna vrata

Autor: DK

U utorak, 18. prosinca 2018., oko 11 sati, u Požegi, u ulici Osječkoj, na parkiralištu, 64-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, zbog nepropisne vožnje unatrag udarila je u parkirani osobni automobil  marke „Volkswagen““ požeških registarskih oznaka vlasništvo 49-godišnjaka i napustila mjesto događaja, a da oštećenom nije ostavile podatke o sebi i vozilu kojim je upravljala. Ona je naknadno pronađena i bit će joj izdan prekršajni nalog zbog nepropisnih radnji vozilom u prometu i napuštanja mjesta događaja.

Istoga dana, oko 17.55 sati, u Požegi, u Ulici dr. Franje Tuđmana 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, zbog nepropisne vožnje unatrag udario je u osobni automobil  marke „Peugeot““ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 44-godišnjakinja. 19-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnih radnji vozilom u prometu.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »