Cure u spotu „Zlatne doline“

Autor: Jelenko Topić

Požeški tamburaški sastav „Zlatna dolina“ snimio je ovih dana video spot za svoju novu pjesmu „Sve su cure kao med“ koju je za ovogodišnji  Aurea fest napisao i uglazbio Krunoslav Dražić. Spot je na lokalitetu pleterničkog vinogorja Klikun obitelji Stjepana Katića i obiteljskom imanju Mirka Štimca u Zagrađu  snimila produkcija Nova iz Đakova, a redatelj je Mario Šulina.

Uz šest tamburaša „Zlatne doline“ u spotu se kao glumci pojavljuju folkloraši KUD-a Zagrađe i Gradskog KUD Požega Anamarija Bognar, Antonija Drabik, Toni Leskovar, Danijel Kovačić, Goran Grgurević, Ivana Galović, Maja Alaber, te Matea i Marija Štimac.

-Pjesma je snimljena i miksana u tonskom studiju „Hard work“ u Požegi  tonmajstora Zvjezdana Marjanovića i Ante Akrapa, sada slijedi montaža spota, a očekujemo početkom srpnja njegovu promociju- kazao nam je frontman „Zlatne doline“ Tomislav Gašparović dodavši da sada imaju snimljenih 15 vlastitih pjesama pa će uskoro objaviti album. Potporu snimanju ovog video uratka dali su Požeško-slavonska županija, Topis-strojna obrada Katić, Vina Markota, te „ tvrtka Grafo i“.

Komentiraj: