Croatia osiguranje među prvima priskočilo u pomoć

Autor: D.K.

croatia osigurnja logoPLETERNICA – Predstavnici Croatia osiguranja već nekoliko dana obilaze i aktivno sudjeluju pomažući u poplavom zahvaćenim područjima u Požesko-slavonskoj, Brodsko-posavskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Gradu Pleternici, gdje je zabilježen najviši vodostaj u posljednjih sto godina, danas su donirana tri aparata za isušivanje koji su prijeko potrebni u sanaciji šteta na oštećenim objektima.

-Situacija je iznimno teška. Znamo da već nekoliko centimetara vode može prouzročiti štetu, pa je ovo što se trenutno događa u Slavoniji ravno katastrofi. No u ovom trenutku najvažnije je da su građani sigurni. Naš je posao da pomognemo u saniranju nastalih šteta, ali i da pomognemo gdje možemo, zato smo danas ovdje –  rekao je direktor poslovnice Croatia osiguranja u Požegi Željko Pavlović predajući vrijednu donaciju gradonačelnici Pleternice Antoniji Jozić.

Antonia Jozić i Željko Pavlović

-Prema prvim procjenama u Pleternici je poplavama uništeno preko 100 kuća, a građani su ostali bez svega što je bilo u njima. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli, a vaša tri aparata za isušivanje pomoći će nam da što prije osposobimo kuće za povratak – naglasila je gradonačelnica Pleternice Antonia Jozić.

Croatia osiguranje inače aktivno sudjeluje u pomoći zajednici u kojoj posluje, a u posljednje četiri godine donirala je preko 500.000 kn za pomoć ugroženim područjima od poplave diljem Hrvatske.

(foto: Croatia osiguranje)

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot