Čovjek je čovjek bez obzira na političko opredjeljenje: Diskriminaciju i govor mržnje ne smijemo širiti!

Autor: D.K.

Na sve učestaliji govor mržnje i diskriminaciju na koju se osvrnuo i aktualni predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i HDZ-a reagirao je i čelnik požeško-slavonskog HDZ prof.dr.sc. Željko Glavić najoštrije osuđujući neprimjerene, zlonamjerne, opasne i destruktivne pojave u medijskom i javnom prostoru.

-Hrvatska je demokratska država, članica EU, država koja u vrlo složenim okolnostima, ratnim, poratnim i tranzicijskim izgrađuje društvo modernih europskih standarda i vrijednosti, političkog pluralizma, tolerancije, poštivanja drugih i drugačijih po bilo kojoj osnovi. Pojava neprimjerenih, netolerantnih i teških izjava medijski plasiranih u javni prostor, opasno prijeti procesu razvoja hrvatskog društva i u prvi plan stavlja teme koje sigurno nisu u interesu napretka, razvoja i demokracije. Takve neprimjerene, zlonamjerne, opasne i destruktivne pojave u medijskom i javnom prostoru najoštrije osuđujemo – rekao je prof.dr.sc. Željko Glavić, predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88