Članovi požeško-slavonskog HDZ-a danas biraju novo lokalno vodstvo Županijske organizacije te općinskih i gradskih

Autor: D.K.

Danas članovi Hrvatske demokratske zajednice biraju nova vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija. Birališta će biti otvorena od 8 do 19 sati. Na području Požeško-slavonske županije birališta su u gradskim odnosno općinskim sjedištima kako slijedi:

Brestovac, Mjesni dom Stari Brestovac

Čaglin, prostorije Općinske uprave

Jakšić, stari Vatrogasni dom

Kaptol, prostorije Općinske uprave

Kutjevo, prostorije Gradske uprave

Lipik, Multikulturalni centar Lipik, Slavonska ulica 45

Pakrac, prostorije Gradskog odbora HDZ-a, Bolnička 2

Pleternica prostorije Gradskog odbora HDZ-a, Prilaz 22a

Požega, za Gradski i Županijski odbor glasovanje u prostorijama Županijskog odbora HDZ-a, Ulica Antuna Kanižlića 9

Velika, prostorije Općinske uprave  

Za predsjednika ŽO HDZ-a kandidat je prof. dr. sc. Željko Glavić, a za  potpredsjednike Darko Puljašić Mile Pavičić 329 potpisa, Antonija Jozić i Vinko Kasana.

Kandidat za predsjednika GO HDZ-a Požege je Darko Puljašić te za potpredsjednike Ivan Radičević Mario Pilon i Kruno Blažević.

Za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a grada Pleternice kandidatkinja je Antonija Jozić, dok su za potpredsjednike kandidati Luka Čirko, Domagoj Katić i Ivan Vukoja.

Za predsjednika GO HDZ-a grada Kutjeva kandidat je Ivica Malnar te za potpredsjednike Mario Filek Kruno Petrović i Marko Jakeljić

Za predsjednika HDZ-a općine Velika kandidat je Vlado Boban, a za potpredsjednike Ivan Matijević i Antonija Pavlović.

U Općinskoj organizaciji Kaptol kandidat za predsjednika je Damir Poljanac, a za potpredsjednike Nikolina Stanić i Darijo Lončarević.

Kandidati za izbor predsjednika OO HDZ-a Jakšić kandidati su Boško Obradović i Vjekoslav Grbeš, a za potpredsjednike Ana Pedić i Ivica Kovačević.

U Općinskoj organizaciji HDZ-a općine Brestovac kandidat je Zdravko Mandić, te potpredsjednici Tomisłav Čočić i Jozo Ilić.

Drugi krug izbora u HDZ-u, tamo gdje bude trebalo, održat će se 6. prosinca, a tada će se birati i izaslanici za XIX. Opći Sabor Hrvatske demokratske zajednice – izborni, koji će se održati po završetku unutarstranačkih izbora u lokalnim i područnim organizacijama HDZ-a te sukladno epidemiološkoj situaciji.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88