Članovi požeške HVIDR-e darovali više od 70 poklon paketa djeci s posebnim potrebama Osnove škole Julija Kempfa

Autor: DK

POŽEGA – Tradicionalno darivanje djece odnosno učenika s posebnim potrebama u Osnovnoj školi Julija Kempfa i ove su godine upriličili članovi požeške HVIDR-e na čelu sa predsjednikom Tomom Vrhovcem. Djed Božićnjak je djeci podijelio prigodne darove koji je izmamio osmjeh na njihovim licima koja su se rado slikala i primila poklone. 

Na početku prigodnog programa sve je pozdravila i dobrodošlicu uputula ravnateljica Osnovne škole Julija Kempfa prof. Kornelija Sabljak.  

-Već tradicionalno dijelimo poklone djeci s posebnim potrebama u ovoj školi. Uz djecu koja pohađaju ovu školu pakete dijelimo i onoj djeci koja više ne pohađaju ovdje ovu školu, onoj koja su svoje školovanje završila. Ove ćemo godine podijeliti nešto više od 70 paketa čime želimo djeci uljepšati ove predstojeće blagdane. Zahvaljujemo se gradu Požegi i gradonačelniku Vedranu Neferoviću koji nas prati i podupire naš rad, a bez pomoći grada ne bi mogli niti ovo organizirati – rekao je predsjednik požeške HVIDR-e Tomo Vrhovac.    

Na prigodnom programu bio je i gradonačelnik Požege Vedran Neferović koji je djeci i njihovim obiteljima čestitao Božić.

/Foto: D.K./

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.