Član Europskog parlamenta Karlo Ressler posjetio Požegu i Pleternicu: “Pružam podršku svim kandidatima naše stranke na predstojećim lokalnim izborima” /FOTO/

Autor: PROMO

Član Europskog parlamenta Karlo Ressler posjetio je danas Požeško-slavonsku županiju, a u sklopu posjeta, Studentski dom u Požegi bio je jedan od mnogih vrijednih projekata realiziranih u županiji europskim sredstvima.

U sklopu posjeta Požeško-slavonskoj županiji, Karlo Ressler, član Europskog parlamenta, posjetio je Studentski dom u Požegi. Tom je prilikom naglasio važnost europskih projekata za cjelokupni razvoj područja, ali i izrazio potporu kandidatima Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim lokalnim izborima.

„Drago mi je što sam danas u Požegi i pružam podršku svim kandidatima naše stranke u Požeško-slavonskoj županiji te se upoznajem s brojnim projektima koji se provode ili dovršavaju, a financiraju se iz europskih fondova. Vidimo da su europski fondovi postali generator razvoja Požege i Slavonije te Hrvatske općenito, uz znatno bolje korištenje sredstava, posebno u posljednjih pet godina, ali i uz velike mogućnosti koje se u sljedećih sedam godina otvaraju s preko 24 milijarde eura. Uvjeren sam da će, s vizijom koju kandidati HDZ-a imaju u svih pet gradova, kao i u Županiji, biti moguće realizirati nove projekte koji će obogatiti ovo područje, vratiti sjaj povijesne tradicije visokog obrazovanja ovdje u Požegi.

“Zadovoljstvo mi je pozdraviti Karla Resslera, našeg voditelja delegacije u Europskom parlamentu koji svojim dolaskom dao potporu kandidaturi gospođi Antoniji Jozić za županicu, gospodinu Ferdinandu Trohi za njenog zamjenika, meni kao gradonačelniku i prof. dr. sc. Borislavu Miličeviću kao mom zamjeniku te svim ostalim kandidatima na području županije. Ovaj posjet nam je vrlo važan, gospodin Ressler jer mladi perspektivni političar koji će nam sigurno, posebice u kontaktima s Europskom unijom kada je riječ o EU fondovima, pružiti i u budućnosti značajnu podršku,” naglasio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Požege dr. Željko Glavić.

„Današnja je poruka da je Požeško-slavonska županija itekako spremna za europske fondove, pripremljen je velik broj projekata u gradovima, općinama i Županiji koja je prijavila projekte vrijedne dvije milijarde kuna. Nadamo se uspješnoj suradnji sa saborskim zastupnikom Resslerom u budućnosti “, rekla je kandidatkinja za županicu Antonija Jozić.

Prilikom posjete gradu Pleternici Karla Resslera su uz aktualnu gradonačelnicu Antoniju Jozić i kandidatkinju za požeško-slavonsku županicu dočekali i kandidatkinja za gradonačelnicu Pleternice Marija Šarić i kandodat za njenog zamjenika Domagoj Katić.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Pleternice Marija Šarić provela je Karla Resslera kroz Interpretacijski centar „Terra Panonica” nakon čega su posjetili i jedinstveni Trg bećarca i gradilište budućeg Muzeja bećarca.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88