Cestovni inspektor Rukavina u Požegi ponovno trenira strogoću!!!???

Autor: DK

Kontaktiralo nas je nekoliko auto – prijevoznika s područja Požeštine, koji na svojim vozilima imaju požeške registarske oznake žaleći se na represivnost Gorana Rukavine, inspektora cestovnog prometa pri Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture.

Prema riječima vozača kamiona odnosno njihovih vlasnika prvenstveno su na meti kamioni koji imaju požeške registarske oznake i oni drugi koji nisu s područja Slavonskog Broda.

blank-Kamion koji ima slavonsko-brodske registarske oznake prolazi bez ikakvih problema pokraj inspektora, sviraju mu vozači i srdačno ga pozdravljaju, a naši vozači prolaze kroz torture i temeljite kontrole do onog najmanjeg papirića i dokumenta. Naravno da on neće dirati svoje, mislim kamione i vozače iz Slavonskog Broda jer je njihov, on živi u Slavonskom Brodu i ne želi im se zamjerati jer je dobar sa svim njihovim gazdama. Mi koji nismo blizu njega i nemamo neku “štelu” kod njega loše prolazimo – rakao nam je jedan od vlasnika kamiona koji nisu baš dobro prošli u nadzoru, a možda će dobro proći ako……!!!????

Puno nam je toga bilo rečeno kako se i na koji način zakon (ne)primjenjuje na što moramo biti oprezni i sve uzeti s rezervom iako u velikoj mjeri poklanjamo vjerodostojnost takvim informacijama.

blankPozvao nas je taj vlasnik kamiona da se i sami uvjerimo kako to i na koji način inspektor Rukavina radi. Nije nam bilo teško zaputiti se u Eminovce, pokraj Požege i uvjeriti u vjerodostojnost izjava, iako je, slobodno možemo reći, paklena vrućina na cesti. S određene udaljenosti pratili smo protok prometa i doista se uvjerili kako kamioni slavonsko-brodskih registarskih oznaka prolaze pokraj inspektora bez ikakvih problema uz zvučne pozdrave. Dok se nazirao da ususret inspektoru Rukavini ide kamion “Pivca” brže bolje je stop tablica bila izbačena i vozač biva zaustavljen. 

Radi li inspektor Rukavina u duhu zakona i pravila nama je to teško reći, a da se ponaša nedolično i bahato to smo doživjeli na svojoj koži prilikom napada na novinara pozega.eu portala koji ga je budnim okom pratio u njegovom samo njemu poznatom naumu i nesvakidašnjoj represiji o čemu smo pisali POGLEDAJ OVDJE još u listopadu 2016. godine.  

Hoće li inspektora Rukavinu u konačnici njegovi nadređeni staviti imati pod kontrolom jako je teško reći jer svi slučajevi koje ima inspektor Rukavina “ima za vratom” jako se sporo rješavaju, a on i dalje trenira strogoću nad napaćenim vozačima na ovaj ili onaj način koji pokušavaju ostati i opstati u svojoj zemlji te zaraditi za koricu kruha kako bi prehranili svoje najmilije. 

blank

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića