Certifikati sudionicima programa „Menadžeri poslovnog razvoja“

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Sudionicima edukativnog programa „Menadžeri poslovnog razvoja“ podijeljeni su certifikati za sudjelovanje na projektu koji ima za cilj obučavanje mladih i visokoobrazovanih osoba za samozapošljavanje i poduzetništvo. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u okviru „Lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja, faze II“, a provodi ga Grad Požega u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom te Razvojnom agencijom Sisačko-moslavačke županije.

Ines Čevapović, voditeljica projekta

Edukacija samih sudionika jedna je od aktivnosti projekta. Započela je u srpnju 2015. godine, a završila je u studenom 2015. godine te je obuhvatila razne teme poslovnog razvoja, od poslovnih planova do EU projekata i fondova. “Osim što su prošli 120 sati edukacije, sudionici su odradili i 120 sati prakse u poduzetničko-potpornim institucijama u Požegi. Od devet osoba koje su uspješno završile program, njih pet se i zaposlilo, a nakon što je završila edukacija projekt

“Menadžeri poslovnog razvoja” prelazi u slijedeću fazu s četiri finalna sudionika koji će postati članovi Požeškog ureda za poslovni razvoj u sklopu projekta,” naglasila je voditeljica projekta Ines Čevapović.

Ured će službeno biti otvoren u siječnju 2016. godine te će u narednih sedam mjeseci pružati zainteresiranima usluge informiranja i savjetovanja.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: