Cecilija i direktor „Aurea festa“ Škorvaga predstavili festival na pet televizija u Hrvatskoj i BiH

Autor: Jelenko Topić

valentin škorvagaPOŽEGA – Što se više približava dan početka glazbenog festivala „Aurea fest“, koji se održava u Požegi od 30. kolovoza do 5. rujna, odmiču i pripreme za tu veliku priredbu, te se provodi široka promidžbena kampanja u medijima kako bi gledatelji i iz drugih krajeva u vrijeme festivala posjetili Požegu i pratili festivalske programe.

Vodeći najpopularniju emisiju „Slavonsko veselje“ na Osječkoj televiziji Cecilija Rudić, koja je poznata pjevačica tamburaške glazbe, te sudionica večeri „Zlatne žice Slavonije“ na „Aurea festu“, ugostila je u subotu uvečer u osječkom studiju direktora požeškog festivala Veljka Valentina Škorvagu, koji je uživo u programu  govorio o festivalskim zbivanjima.

-Kroz nekoliko minuta razgovora predstavio sam festivalske priredbe i sadržaje koji se nude posjetiteljima „Aurea festa“, a ove ga godine organiziramo pod motom „Sedam dana-sedam noći“ kako bi posjetiteljima ponudili dobar ugođaj i provod u našem gradu – kazao nam je nakon emisije za portal pozega.eu direktor Veljko Valentin Škorvaga.

Svakako je značajno da se ova dvosatna emisija pored Osječke televizije istovremeno emitira na popularnoj zagrebačkoj televiziji Z1, zatim na Slavonsko-brodskoj televiziji i RTV Banovina za područje gledanosti u našoj zemlji, te na Posavskoj TV u Brčkom tako da su razgovor o „Aurea festu“ mogli vidjeti uz ove četiri domaće televizije još i gledatelji sjeveroistočnog dijela susjedne nam Bosne i Hercegovine. Riječ je dakle sveukupno o milijunskom auditoriju i to o područjima gledanosti koje je itekako zanimljivo festivalu zbog blizine tih područja i mogućnosti da posjetitelji tih dana dođu u Požegu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot