Cecilija i Garavi u TV Supertonu

Autor: Jelenko Topić

IMG_0170POŽEGA – Slaveći ove godine 20 godina autorske glazbene emisije Superton, koja se od 1994. godine emitirala na obadvije požeške radio-stanice, a unazad dvije godine  u programu Poljoprivredne televizije, ove godine u njoj nastupaju  zanimljivi glazbeni gosti.

Ovih dana TV Superton  snimljen je sa tamburaškim sastavom „Garavi“ koji okuplja pet vrsnih tamburaša vinkovačkog i đakovačkog kraja, a njihov gost bila je i članica kutjevačkog ženskog tamburaškog sastava “Garavuše“ Ivana Ketović koja je sa „Garavima“ otpjevala njihovu zajedničku uspješnicu „Da mi večer popraviš“.

No to nije sve. Emisiju koja se emitira u ponedjeljak 21. srpnja od 20.35 na Max TV kanal 504 i uživo putem interneta(repriza je u subotu 26. srpnja od 21 sat) začinit će i nastup sve popularnije solistice tamburaške glazbe Cecilije koja je uz pratnju „Garavih“ otpjevala nekoliko pjesama koje će biti objavljene na njenom novom albumu najavljenom za početak rujna, a Cecilija je uz njih otpjevala i nekoliko evergrina tamburaške i narodne glazbe.

Dakako glavni gosti ovog TV Supertona su „Garavi“, a izveli su nekoliko svojih pjesama, te podosta slavonskih i vojvođanskih pjesama…

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: