„Čarobnjaci” se spremaju za “Zlatni glas zlatne doline”

Autor: DK

ČAROBNJACI bandPOŽEGA- Band iz Našica snimio pjesmu dvojice Požežana, a slijedi uskoro druga skladba

 Sve poznatiji našički sastav „Čarobnjaci band“, koji njeguju stil pop tambure, snimio je svoj prvi video spot i to za svoju prvu skladbu „Voljeti i umirati“ koju je na stihove Požežanina Tomislava Mršića uglazbio autor Mario Kovačević, također iz Požege, a poznat je kao autor i frontman nekadašnje požeške skupine “Slijepi putnici”.

Spot su „Čarobnjaci“ predstavili u našičkom hotelu „Park“, a gosti su im bili Igor Delač, mlada solistica Mia Zoraja iz Osijeka, našički  tamburaški sastav „Šogori“ i drugi.

-Snimali smo u selu Pribiševci, zatim  kod dvorca Pejačević u Našicama, a sve je odradila ekipa Foto-video studija „Alfa“ iz Slatine- kaže prvi čovjek sastava Marijan Sabljak dodajući da im je potporu u realizaciji pjesme i spota dao grad Našice.

Šest glazbenika „Čarobnjaka banda“ ne staje na ovome. Spot se već vrti na našim televizijskim stanicama, a pripremaju novu pjesmu istih autora. Uskoro će je snimiti u studiju, a namjera im je da početkom svibnja nastupe sa tom skladbom na festivalu „Zlatni glas zlatne doline 2014“ u Kaptolu.

NAPOMENA – SLIKA NA Youtube

Komentiraj: