Čak tri promila alkohola kod 25-godišnjeg vozača Passata koji je naletio na mladića i djevojku u Grabarju: Policija ga uhitila i nad njim provodi kriminalističku obradu!

Autor: DK

Iz Policijske uprave požeško-slavonske dobili smo službenu potvrdu da je prometnu nesreću noćas iza ponići u Grabarju uzrokovao 25-godišnji mladić koji je imao tri promila alkohola u krvi. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni mladić i djevojka koji imaju višestruke prijelome.

-Vezano za vaš upit možemo potvrditi da je noćas, 30 minuta iza ponoći, u mjestu Grabarje došlo do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama tako da je 25-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od tri promila (utvrđeno alkometrom) upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka i uslijed neprilagođene brzine naletio na dvoje pješaka starosti 16 i 19 godina. U prometnoj nesreći pješaci su teško ozlijeđeni (ozljede neopasne po život), dok je vozač lakše ozlijeđen. On je uhićen i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja – stoji u odgovoru kojeg smo primili na naš upit iz Policijske uprave požeško-slavonske.

Potvrđeno nam je da su mladić i djevojka zadržani na bolničkom liječenju i da će biti operirani.

-Oboje zaprimljenih pacijenata imaju teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život. Mladić ima prijelom kosti glave dok djevojka ima prijelom potkoljenice. Obadvoje će biti operirani – rekao nam je prim.mr.sc. Damir Šimleša, voditelj Službe kirurgije u Općoj županijskoj bolnici Požega.

Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.eu

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: