Čak 250 djevojaka i žena proslavilo svoj dan uz mnogo vesele pjesme i plesova, a prva nagrada na tomboli bilo je živo janje! /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Ove godine prvu feštu povodom predstojećeg Međunarodnog dana žena imale su pripadnice ljepšeg spola iz svih krajeva Požeške kotline u veličkom Društvenom domu, a organizator je bio Odbojkaški klub „Papuk“ iz Velike, koji se natječe u Veteranskoj ligi Požega.

Potporu priredbi dala je općina Velika, koja redovito pomaže rad kluba, te brojni sponzori – poduzetnici, obrtnici i građani. Ova priredba je druga po redu tako da se nastavlja tradicija.
-U organizaciji sudjeluje nas deset žena iz kluba, pomažu nam i kolege, okupilo nas se 250, a sve sudionice uz večeru dobile su darove i to karanfil i narukvicu – kazala nam je glavna organizatorica Olivera Kožić, koja je kapetanica „Papuka“ i dodala da im je ugostiteljski dio odradio „Garfield“ iz Velike, a prihod sa ove zabavne večeri namijenjen je za rad kluba.


Okupljanje je organizirano putem društvenih mreža tj. Facebooka, Instagrama, te sms porukama, a imale su i tombolu po popularnoj cijeni od 10 kuna pri čemu je svaka dobivala nagradu.
Ukupno su pripremile 370 zgoditaka od kojih sedam izuzetno vrijednih, a prva nagrada je bilo živo janje!

Kroz cijelu večer bilo je izuzetno veselo sa mnogo pjesme i plesa, a zaigrale su i poneko kolo uz svirku zabavnog sastava „Prestige“ pod vodstvom Nine Šalata.

I na kraju oko ponoći imale su iznenađenje o kojemu ne pišemo, a radi se o jednom gostu iz drugog dijela naše zemlje, ali smo saznali da će slika o tome biti na Facebooku!

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije