Čaglinski učenici sudjelovali u obilježavanju Dana ružičastih majica u Okučanima /FOTO/

Autor: D.K.

Na poziv ravnateljice Ivane Mijatović i pedagoginje Marine Bujas iz Osnovne škole Okučani učenici 7. razreda čaglinske škole Antea Borevac, Andrej Bošnjak, Vedrana Majetić i Marta Vidmar, u pratnji ravnateljice Slađane Švajda i pedagoginje Ljiljane Đurđević sudjelovali su u obilježavanju Dana ružičastih majica u Okučanima. 

-Cilj ove aktivnosti je promicanje Nacionalnih programa prevencije međuvršnjačkog nasilja u kojem je prevencija nasilja na internetu usmjerena na razvoj zdrave osobnosti, odgoj za nenasilje te očuvanje mentalnog zdravlja djece i mladih – naglašava pedagoginje Đurđević.

U panel raspravi sudjelovali su učenici obje škole, stručni suradnici škola, učitelj informatike iz OŠ Okučani, djelatnik MUP-a PP Okučani koji radi na poslovima maloljetničke delinkvencije, socijalna radnica i psihologinja iz Centra za socijalnu skrb Nova Gradiška.

-Puno pitanja i odgovora, raznišljanja i primjera iz prakse učinili su ovu Javnu tribinu izuzetno zanimljivom, tako da smo se kućama vratili puni dojmova – rekla je pedagoginja Đurđević dodajući  kako je dogovoreno da se suradnja nastavi.

-Uz pozdrave i zahvale poručili smo učenicima i djelatnicima OŠ Okučani „vidimo se sljedeće godine u Čaglinu“ – zaključila je pedagoginja Ljiljana Đurđević.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88