Čaglinski učenici sudjelovali u obilježavanju Dana ružičastih majica u Okučanima /FOTO/

Autor: DK

Na poziv ravnateljice Ivane Mijatović i pedagoginje Marine Bujas iz Osnovne škole Okučani učenici 7. razreda čaglinske škole Antea Borevac, Andrej Bošnjak, Vedrana Majetić i Marta Vidmar, u pratnji ravnateljice Slađane Švajda i pedagoginje Ljiljane Đurđević sudjelovali su u obilježavanju Dana ružičastih majica u Okučanima. 

-Cilj ove aktivnosti je promicanje Nacionalnih programa prevencije međuvršnjačkog nasilja u kojem je prevencija nasilja na internetu usmjerena na razvoj zdrave osobnosti, odgoj za nenasilje te očuvanje mentalnog zdravlja djece i mladih – naglašava pedagoginje Đurđević.

U panel raspravi sudjelovali su učenici obje škole, stručni suradnici škola, učitelj informatike iz OŠ Okučani, djelatnik MUP-a PP Okučani koji radi na poslovima maloljetničke delinkvencije, socijalna radnica i psihologinja iz Centra za socijalnu skrb Nova Gradiška.

-Puno pitanja i odgovora, raznišljanja i primjera iz prakse učinili su ovu Javnu tribinu izuzetno zanimljivom, tako da smo se kućama vratili puni dojmova – rekla je pedagoginja Đurđević dodajući  kako je dogovoreno da se suradnja nastavi.

-Uz pozdrave i zahvale poručili smo učenicima i djelatnicima OŠ Okučani „vidimo se sljedeće godine u Čaglinu“ – zaključila je pedagoginja Ljiljana Đurđević.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: