Čaglinski kraj zavijen u crno, poginule dvije djevojčice (15)

Autor: DK

blankPLETERNICA / RESNIK – Jutros oko 4,40 sati u Resniku kod Pleternice došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile dvije 15-godišnjakinje s čaglinskog područja.

Kako neslužbeno doznajemo u vozilu se nalazilo četvero putnika, tri djevojčice i jedan mladić koji je upravljao vozilom. Mladić je, kako doznajemo, kretao se iz pravca Pleternice prema Buku te je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i zabio se u betonski stup javne rasvjete.

blank

Prema riječima očevidaca dvije su djevojčice na mjestu poginule dok su vozač i jedna suputnica prevezeni u požešku bolnicu.

blank

prim.dr. Drago Gašpar

Prema riječima dežurnog kirurga – traumatologa prim.dr. Drage Gašpara vozač koji je sudjelovao u prometnoj nesreći zadržan je na liječenju dok je suputnica koja je bila u vozilu nakon liječničkog pregleda puštena na kućnu njegu.

Mještani Čaglina i okolice su u šoku i nevjerici od koji su nam neki rekli da su u vozilu bile dvije sestre, njihova prijateljica i dečko od jedne djevojke koji je upravljao vozilom. Jedna je sestra poginula, a druga je ostala bez ozlijeda.

Prema svemu sudeći alkoholiziranost vozača je dovela do velike tragedije koja se neće dugo zaboraviti. Cesta Pleternica – Buk – Ruševo je zatvorena za promet. Očevid je u tijeku.

blank blank blank blank blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića