Požega.eu

Čaglinski judaši u Mostaru osvojili jednu zlatnu i dvije brončane medalje

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: JK Slavonac

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Čaglinski judaši u Mostaru osvojili jednu zlatnu i dvije brončane medalje Požega.eu | Čaglinski judaši u Mostaru osvojili jednu zlatnu i dvije brončane medalje

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: JK Slavonac

Judaši Judo kluba „Slavonac“ iz Čaglina ovoga su vikenda nastupili u Mostaru na jednom od najjačih turnira u ovom dijelu Europe, pod nazivom „Borsa open“. O tome koliko je turnir bio jak govori činjenica da je nastupilo 1100 natjecatelja iz 27 država i s 3 kontinenta.


Prvi dan natjecanja u subotu 4. studenog Bruno Bluha i Filip Šutić nastupili su  u uzrastu dječaka do 11 godina, u kategoriji do 34 kilograma, najbrojnijoj kategoriji koja je brojila 31 judaša. Bruno Bluha s pet lijepih pobjeda osvaja zlatnu medalju, a Filip Šutić s pet pobjeda i porazom brončanu medalju. O tome koliko su odlično odradili borbe govori činjenica da su redom padali predstavnici Bosne i Hercegovine, Poljske, Ukrajine, Crne Gore i Turske.


U istom uzrastu u konkurenciji djevojčica do 40 kilograma nastupila je i Ema Blagojević koja je s tri pobjede i porazom došla u borbu za brončanu medalju s predstavnicom Turske, no nažalost gubi borbu i turnir završava na petom mjestu. Odličan je to rezultat za Emu koja od cijele konkurencije  trenira barem godinu dana manje nego ostali.


Drugi dan natjecanja u uzrastu do 15 godina predstavljala nas je Lana Knaus u kategoriji do 57 kilograma. Lana je nakon tri pobjede i poraza došla u borbu za brončanu medalju s vrlo dobrom predstavnicom Grčke. Pokazala je zašto je državna prvakinja i vrlo brzo pobjeđuje i osvaja brončanu medalju.


-Zadovoljni smo odrađenim borbama i postignutim rezultatima jer na ovako jakom natjecanju doći sa četiri natjecatelja i osvojiti tri medalje je dokaz da u klubu imamo odlične judaše koji iz vikenda u vikend odlaze na natjecanja i pokazuju  kvalitetu-istaknuo je Robert Garc, trener Judo kluba „Slavonac“.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo