Burnija noć za policijske službenike

POŽEGA – Kako doznajemo iz Policijske uprave požeško-slavonske nije bila mirna noć za policijske službenike. Iza ponoći su u Požegi, u Mesničkoj ulici, policijski službenici proveli raciju u jednom ugostiteljskom objektu prilikom čega su kod 14-godišnjaka pronašli manju količinu droge cannabis marihuane, dok su kod 21-godišnjakinje pronašli tablete „Normabel“ bez liječničke dokumentacije te protiv njih slijedi optužni prijedlog.  U tom istom lokalu su zatekli i petero maloljetnika kako konzumiraju alkoholna pića zbog čega će protiv vlasnika ugostiteljskog objekta uslijedi optužni prijedlog.

Oko 1.30 sati, u Požegi, u Ulici Svetog Roka, u ugostiteljskom objektu, 42-godišnjak je bez ikakvog povoda verbalno i tjelesno napao 39-godišnjakinju nakon čega je nastavio sa razbijanjem flaša i inventara. Protiv 42-godišnjaka slijedi optužni prijedlog. Nešto kasnije, oko 3.15 sati, u Grabarju, u vatrogasnom domu i ispred njega, verbalno su se i tjelesno sukobili 24-godišnjak koji je imao veću koncentraciju alkohola u krvi, 1,95 g/kg te 29-godišnjakinja i 31-godišnjak koji je također imao povećanu koncentraciju 0,78 g/kg. I protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Nastavljene su neplanirane aktivnosti policijskih službenika koji su oko 3.50 sati, u Požegi, nedaleko od raskrižja ulica Arslanovci i Njemačka, zatekli 19-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,11 promila prilikom postupanja vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

0 Comment

Send a Comment