Brzopotezno se uklanjaju razbijene pivske boce sa kolnika na Krndiji nakon napisa pozega.eu portala

Autor: D.K.

Pisanje medija o nekoj negativnoj pojavi može biti višestruko korisno i poučno djelovati premda neki neodgovorni pojedinci za to ne haju. Najnoviji primjer upravo ukazuje kako jedan medij svojim napisom i upozorenjem može promijeniti stvari i to u vrlo kratkom vremenskom roku. Često su to sitnice, ali uostalom cijeli se život svakoga od nas sastoji od brojnih sitnica!

U četvrtak smo na našoj stranici objavili napis o razbijenim pivskim bocama, koje su danima nakon ispadanja iz kamiona na Krndiji točnije na državnoj cesti Požega-Našice, ostale na i uz kolnik stvarajući tako mogućnost da netko dođe u opasnost oštećenja vlastitog tijela i guma na vozilu navedenim oštrim komadima stakla.

Kako smo pisali 16. srpnja na toj dionici prevrnuo se šleper sa velikim količinama gajbi Pan pivo  što se razletjelo po kolniku i bankini , a razbijene boce danima su ostale na kolniku.

Drago nam je da su nadležni, najvjerojatnije cestari, vidjeli i brzo prihvatili dobronamjerno upozorenje o tom slučaju, te sljedeći dan nakon objave teksta na pozega.eu portalu prionuli poslu očistivši cestu.

Ujedno zahvala i čitatelju koji nam je uputio fotografiju sa njihovog efikasnog djelovanja na toj cesti.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88