Na brzinskoj sjednici Gradskog vijeća prihvaćen prijedlog imenovanja i odluke o sufinanciranju troškova u školama

Autor: DK

POŽEGA – Jučerašnja 25. sjednica Gradskog vijeća Požege potrajala je svega 20-ak minuta. Na prijedlog Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Požega  vijećnici su jednoglasno dali svoju privolu za imenovanje na četiri godine nove-stare ravnateljice Sande Lukić. Na natječaj za ravnateljicu javile su se četiri osobe. Vijećnica Blagojka Leko izrazila je žaljenje zbog toga što se na natječaj nije javilo više osoba, a posebice je naglasila da bi više voljela da je bilo onih kandidata koji su završili visoku stručnu spremu.

Vijećnici su jednoglasno prihvatili i druge dvije točke dnevnog reda koje su se odnosile na sufinanciranje rada Katoličke osnovne škole za školsku godinu 2016./2017. u iznosu 320 tisuća kuna koje je sufinanciranje bilo i u prethodnom periodu odnosno školskoj godini, a odnosi se na materijalne troškove i plaće učitelja koji rade u produženom boravku.

Prihvaćen je i prijedlog Odluke o provođenju produženog boravka u tri osnovne škole u školskoj godini 2016./2017. za što će se izdvojiti nešto više od pola milijuna kuna.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: