Brojni uzvanici i poslovni parterni na otvorenju Poslovne jedinice PSC Ferenčak d.o.o. u Kutjevu /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

I službeno je otvorena Poslovna jedinica PSC Ferenčak d.o.o. u Kutjevu u kojoj će između ostalog zastupljenog asortimana u ponudi svim kupcima biti rezervni dijelovi za poljoprivredne strojeve i traktore, folije, mreže, špage za baliranje i još mnogo toga. Bit će i servis za poljoprivredne strojeve tako da će svi oni koji se bave na bilo koji način poljoprivredom na jednom mjestu imati sve u ponudi i na raspolaganju.

Dugogodišnji rad tvrtke PSC Ferenčak d.o.o. koja se registriranom djelatnošću bavi od 1988. godine jamči odgovoran rad prema svim kupcima i poslovnim partnerima. Svoje prve poslovne korake tvrtka je započela u prostorima vlastite obiteljske kuće u Križevcima, a danas posluje u poslovnim prostorijama i kroz poslovne jedinice u Koprivnici, Osijeku, Bjelovaru, Virovitici i novootvorenoj u Kutjevu, na adresi Zagrebačka ulica 44a!

Vlasnik tvrtke Dragutin Ferenčak, direktor Tihomir Petrač i gotovo cijeli tim iz uprave ugostili su na otvorenju Poslovne jedinice u Kutjevu, poslovne partnere, one koji će to postati te predstavnike jedinica lokalne vlasti, gradonačelnika Kutjeva Josipa Budimira sa suradnicima, predsjednik Gradskog vijeća Kutjeva Ivica Ribičić, načelnike općina Kaptol i Jakšić, Milu Pavičića i Ivicu Kovačevića i dr.

Svima njima Dragutin Ferenčak i Tihomir Petrač poželjeli su dobrodošlicu i zahvalili na dolasku izražavajući zadovoljstvo na dosadašnjem radu i potpori s kojima su radili uz duboko uvjerenje kako će ostvariti poslovanje i s budućim poslovnim partnerima s kojima će se u doglednoj budućnosti ostvariti suradnja na obostrano zadovoljstvo.

Poslovni partneri s ovog područja, s kojima tvrtka PSC Ferenčak radi imali su samo riječi pohvala za suradnju i više nego korektan odnos. Rekli su i kako će se još kvalitetniji poslovni odnos ostvariti budući da je novotvorena poslovnica na dohvat ruke i potrebitim asortimanom.

Tvrtka PSC Ferenčak u ponudi ima poznate brendove poput DONDI, F-LINE, CERJAK, TEUFELBERGER, RKW, TRIOPLAST, IQ PARTS, AGROMEHANIKA, JUTA, TEEJET, WALTERSCHEID i još mnoge druge.

Dođite u PSC Ferenčak d.o.o. poslovnicu u Kutjevu i uvjerite se u široku ponudu rezervnih dijelova i potrošnog materijala za poljoprivredu!

Više o tvrtki možete pogledati na službenoj web stranici: https://www.psc-ferencak.hr/

Foto: D. Mirković [FGAL id=256101]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: