Brojni sadržaji u Gradskom kazalištu Požega

Autor: DK

Ilijana Lončar i Valentina SoldoPOŽEGA – Ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Solodo u nazočnosti voditeljice Plesne radionice Ilijane Lončar na današnjoj je konferenciji za novinare najavila raznovrsne sadržaje koji će obilježiti više događanja u tekućem mjesecu.

Iza nas je već odigrana predstava “Debela”, kazališta Mala Scena koju su imali priliku gledati osnovnoškolci od 5. do 8. razreda, njih oko 1.200.

U Požegu 8. travnja u goste dolazi HNK Varaždin s predstavom “Ruke po Ranku” koja je namijenjena isključivo za četvrte razrede srednje škole, odnosno maturante i sve koji idu na državnu maturu.

Da ne bi bile samo predstave, narednog dana, 9. travnja, s početkom u 19.00 h biti će promocija knjige Stipe Božića: „K2 – trijumf i tragedija“ u organizaciji Požeškog tamburaškog orkestra pod pokroviteljstvom Grada Požege. To je najnovija knjiga poznatog hrvatskog alpinista i putopisca Stipe Božića u kojoj piše o sportskom trijumfu koji se prilikom silaska s himalajskoga vrha K2 pretvorio u tragediju i grčevitu borbu za preživljavanje.

Bilo je mnogo onih koji nisu pogledali film Vinko pa je iz tog razloga upriličena repriza filma 11.travnja 2014. godine s početkom u 20 sati. Ulaznice su po cijeni od 20,00 kn koje se mogu kupiti u upravi Kazališta.

Slobodno bi se moglo reći da će 12.travnja 2014. godine klapa Rišpet napraviti jednu veoma ugodnu atmosferu u Gradskom kazalištu u Požegi sa svojim nastupom s početkom u 20 sati. Ulaznice gotovo da su već sve rasprodane, oni najbrži možda budu imali sreće da si osiguraju one zadnje koje su ostale, možda njih samo 10-ak.

Malo predaha do 26.travnja kada je gostujuća predstava s početkom u 20 sati “Dječak koji je govorio Bogu” u kojoj je u naslovnoj ulozi glumac Goran Koši kojeg je bila prilika za vidjeti u predstavi Mindenfela koja je gostovala u 11. mjesecu prošle godine.

U organizaciji Plesne radionice Ilijane Lončar 28.travnja obilježit će se Međunarodni dan plesa. O tome ćemo izvijestiti u posebnom članku budući da se radi o veoma vrijednom obilježavanju.

 

 

 

 

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: