Brojni Požežani na 21. Proljetnom međunarodnom sajmu u Gudovcu pokraj Bjelovara

Autor: DK

Na 21. Proljetnom međunarodnom sajmu u Gudovcu pokraj Bjelovara susreli smo brojne Požežane kao posjetitelje, među kojima su bili i neki izlagači. Interes je velik, brojni posjetitelji došli su se uvjeriti u novitete koji su prikazani bilo da se radi o radnim strojevima, različitoj opremi i drugim proizvodima koje će moći primjenjivati na svom OPG-u.

Inače sajam u Gudovcu je jedna od najvećih poljoprivrednih ili bolje reći gospodarskih manifestacija u Hrvatskoj. Ove je godine sajam je otvorila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ulozi i pokroviteljice te manifestacije. Između ostalih na sjamu smo susreli i zamjenika požeško-slavonskog župana Željka Jakopovića koji je s delegacijim predstavljao županiju.

Prema riječima direktora Bjelovarskog sajma, Davorina Posavca na sajmu se očituje dinamičnost hrvatske poljoprivrede na kojem se pruža mogućnost uspostave novih poslovnih veza.

Ovogodišnji Proljetni sajam uvećan je za 1200 kvadratnim metara koji je ispunjen vrhunskom poljoprivrednom mehanizacijom.

Foto: D.K.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: